Ny teknologi håller svettiga händer torra

Ny teknologi håller svettiga händer torra

AD-APT®-teknologin från ATG® aktiveras vid rörelse av händerna och av ökad temperatur i handsken, vilket frigör ett naturligt kylmedel som håller händerna torra och gör dem svalare. Denna funktion är utformad för att hålla så länge som handsken används och tål även tvättning.

KUNDBEHOVET INSPIRERADE ATG® ATT UTVECKLA DENNA TEKNOLOGI

Ett konsekvent krav görs i varje konversation vi har med användare av handskar, nämligen komfort. I dag hävdar 97 procent av handskanvändarna att komfort är deras högsta prioritet vid val av handskar, eftersom den största utmaningen är svettiga händer. Varför?
Huden, kroppens största organ, reglerar temperaturen genom termisk reglering (svettning). I genomsnitt innehåller vår hud 155 svettkörtlar per kvadratcentimeter, men våra händer har 83 procent fler svettkörtlar per kvadratcentimeter än resten av kroppen.

Baksidan av våra händer innehåller 200 svettkörtlar per kvadratcentimeter, medan det är 370 per kvadratcentimeter på handflatan. Kombinera detta med en handske på handen, och det förklarar varför svettiga händer fortfarande är ett stort problem. Dags för förändring? Det menar vi på ATG och Workhand.

Läs mer om AT-APT®-teknologin från ATG® - klicka här: http://www.atg-glovesolutions.com/nn/ad-apt-9